LAVT SELVVÆRD

Lider du af lavt Selvværd?

IFS terapi kan hjælpe dig til mere Selvværd.

Jeg har god erfaring med at hjælpe mennesker til et større selvværd.

 

Kontakt mig på 42457709 for en uforpligtende samtale om hvordan lavt selvværd påvirker dit liv. Eller skriv i kontaktformularen nederst på siden

Lavt selvværd rammer hver 5. person

Måske har du lavt selvværd, hvis du oplever noget af det følgende

   • Du er meget kritisk overfor dig selv.
   • Du dømmer dig selv.
   • Du afholder dig fra aktiviteter og situationer som du faktisk gerne vil.
   • Du forventer, at du vil mislykkes.
   • Du tror ikke på, at du duer til noget.
   • Du tvivler på om andre i virkeligheden kan lide at være sammen med dig.
   • Du tror at du vil gøre andre en tjeneste, hvis du bliver væk.

Hvis du oplever flere af ovenstående punkter, kan det være en god ide at søge hjælp, for så kæmper du bravt for at holde sammen på dig selv. Og sandsynligvis er andre mennesker ikke opmærksomme på, hvor hårdt du kæmper, for du holder det for dig selv, hvis du kan.

Lavt selvværd kan opstå af mange årsager. Det kan bunde i noget i din barndom, men også i skolen, i sportsklubben, på arbejdet, i ægteskabet eller i andre situationer, hvor du har haft en oplevelse af at være forkert i forhold til andre. En oplevelse af, at du som person, ikke er god nok som du er.

I sådanne situationer kan du udvikle nogle meget kritiske indre Dele, som fortæller dig, at du ikke er god nok, at det du har gang i vil mislykkes, at du burde være anderledes, at du skulle kunne lide noget andet end det du kan. De kritiske og nedvurderende Dele kan være stemmer du hører i dit indre, følelser af ubehag og måske endda selvhad, en tristhed og at du er ked af det.

Terapi og lavt selvværd

I terapien undersøger vi, hvad disse Dele af dig har gang i. Hvad er det de vil?

Jeg er af den overbevisning, at de mange svære følelser og tanker opstår i et forsøg på at passe på dig selv. Men på en overdreven og ekstrem måde. For eksempel kan det være fornuftigt at have en indre Del der advarer om, at nogle situationer er svære for dig at være i. Det er en balanceret og realistisk advarsel fra dit indre system. Med lavt selvværd vil disse advarsler være ekstreme og ude af balance og måske helt afholde dig fra at forsøge, og den indre kritik kan for nogle fortsætte i timer og dage bagefter.

Når du flytter dig fra Lavt selvværd til mere Selvværd, opleves det enormt livgivende. Den mere realistiske indre balance og passende reaktioner på livet, giver dig overskud og energi til at leve det liv, du vil.

Jeg glæder mig til at tale med dig. Lige nu virker det måske helt umuligt, men det kan faktisk lade sig gøre.

Ring og tal med mig om dit Selvværd. Det er gratis og uforpligtende. Eller skriv til mig i formularen herunder, så ringer jeg så snart jeg har mulighed for det.

Skriv til mig hvis du vil vide mere. Du er også velkommen til at ringe - 42457709. Jeg tilbyder 20 min intro samtale.

11 + 9 =